Kuchaři (kromě šéfkuchařů)
Bufáczech, s.r.o. | 19 500 Kč | Přidáno: 17. 5. 2024
Kuchaři (kromě šéfkuchařů)
Megablast s.r.o. | 21 800 Kč | Přidáno: 17. 5. 2024
Kuchaři (kromě šéfkuchařů)
Základní škola Štěpánov,okres Olomouc, příspěvková organizace | 10 650 Kč | Přidáno: 17. 5. 2024
Šéfkuchař - šéfkuchařka
podsněžkou s.r.o. | 60 000 Kč | Přidáno: 16. 5. 2024
Šéfkuchař/ka - Pardubice
ARAMARK, s.r.o. | Přidáno: 16. 5. 2024
Létající šéfkuchař/ka ARAMARK (služební automobil)
ARAMARK, s.r.o. | Přidáno: 16. 5. 2024
Létající šéfkuchař/ka ARAMARK (služební automobil)
ARAMARK, s.r.o. | Přidáno: 16. 5. 2024
Kuchař/ka/zástupce šéfkuchaře - ranní směny
Delirest services s.r.o. | Přidáno: 16. 5. 2024
Šéfkuchař
Výtopna | Přidáno: 16. 5. 2024
Šéfkuchař XXXLutz restaurace (A922)
XXXLutz | Přidáno: 16. 5. 2024
Šéfkuchaři kantýny
Gastro GONG s.r.o. | 22 000 Kč | Přidáno: 16. 5. 2024
Kuchař (kromě šéfkuchaře), pomocný kuchař
AROHA s.r.o. | 35 000 Kč - 45 000 Kč | Přidáno: 16. 5. 2024
Šéfkuchař/ka (ranní, PO-PÁ) - ZÁBŘEH
ARAMARK, s.r.o. | Přidáno: 16. 5. 2024
Šéfkuchař/ka - Ústí nad Orlicí, Rieter
ARAMARK, s.r.o. | Přidáno: 16. 5. 2024
Šéfkuchař/ka - ranní směny PO-PÁ - Otrokovice
ARAMARK, s.r.o. | Přidáno: 16. 5. 2024
Šéfkuchař XXXLutz restaurace - Hradec Králové (A936)
XXXLutz | Přidáno: 16. 5. 2024
Šéfkuchař/ka - Jihlava, Bosch
ARAMARK, s.r.o. | Přidáno: 16. 5. 2024
Šéfkuchař/ka - ranní směny - KOPOS, Kolín
ARAMARK, s.r.o. | Přidáno: 16. 5. 2024
Šéfkuchař/ka s nástupním bonusem 20 000 - Frenštát
ARAMARK, s.r.o. | Přidáno: 16. 5. 2024
Kuchaři (kromě šéfkuchařů)
Evelimax, s.r.o. | 25 000 Kč - 35 000 Kč | Přidáno: 14. 5. 2024
Práce v profesi Šéfkuchař - Často kladené otázky
👉 Kolik nabídek práce lze najít pro profesi Šéfkuchař?
Pro profesi "Šéfkuchař" aktuálně najdete 279 nabídek práce na pracovním portálu HitPrace.cz.
👉 Jaká je náplň práce profese Šéfkuchař?
Šéfkuchař je odborník na přípravu jídel. Je zodpovědný za vedení kuchyně a za vedení kuchyňského personálu. Šéfkuchař vytváří menu, plánuje jídla, kupuje potřebné ingredience, zajišťuje kvalitu a chuť jídel, řídí kuchyňské pracovníky a kontroluje náklady. Šéfkuchař musí být schopen improvizovat a přizpůsobit se požadavkům zákazníků. Kromě toho musí mít dobré znalosti o hygieně a bezpečnosti potravin.