Kuchaři (kromě šéfkuchařů)
Praha

Bufáczech, s.r.o. | 19 500 Kč | Přidáno: 17. 5. 2024

Kuchaři (kromě šéfkuchařů)
Praha

Megablast s.r.o. | 21 800 Kč | Přidáno: 17. 5. 2024

Kuchaři (kromě šéfkuchařů)
Olomouc

Základní škola Štěpánov,okres Olomouc, příspěvková organizace | 10 650 Kč | Přidáno: 17. 5. 2024

Šéfkuchař - šéfkuchařka
Trutnov

podsněžkou s.r.o. | 60 000 Kč | Přidáno: 16. 5. 2024

Šéfkuchař/ka - Pardubice
Pardubice

ARAMARK, s.r.o. | Přidáno: 16. 5. 2024

Létající šéfkuchař/ka ARAMARK (služební automobil)
Olomouc

ARAMARK, s.r.o. | Přidáno: 16. 5. 2024

Létající šéfkuchař/ka ARAMARK (služební automobil)
Brno, Brno

ARAMARK, s.r.o. | Přidáno: 16. 5. 2024

Kuchař/ka/zástupce šéfkuchaře - ranní směny
Brandýs nad Labem, Brandýs nad Labem

Delirest services s.r.o. | Přidáno: 16. 5. 2024

Šéfkuchař
Praha

Výtopna | Přidáno: 16. 5. 2024

Šéfkuchař XXXLutz restaurace (A922)
Hradec Králové

XXXLutz | Přidáno: 16. 5. 2024

Šéfkuchaři kantýny
Praha

Gastro GONG s.r.o. | 22 000 Kč | Přidáno: 16. 5. 2024

Kuchař (kromě šéfkuchaře), pomocný kuchař
Semily

AROHA s.r.o. | 35 000 Kč - 45 000 Kč | Přidáno: 16. 5. 2024

Šéfkuchař/ka (ranní, PO-PÁ) - ZÁBŘEH
Zábřeh

ARAMARK, s.r.o. | Přidáno: 16. 5. 2024

Šéfkuchař/ka - Ústí nad Orlicí, Rieter
Ústí nad Orlicí

ARAMARK, s.r.o. | Přidáno: 16. 5. 2024

Šéfkuchař/ka - ranní směny PO-PÁ - Otrokovice
Otrokovice

ARAMARK, s.r.o. | Přidáno: 16. 5. 2024

Šéfkuchař/ka - Jihlava, Bosch
Jihlava

ARAMARK, s.r.o. | Přidáno: 16. 5. 2024

Šéfkuchař/ka - ranní směny - KOPOS, Kolín
Kolín

ARAMARK, s.r.o. | Přidáno: 16. 5. 2024

Kuchaři (kromě šéfkuchařů)
Praha

Evelimax, s.r.o. | 25 000 Kč - 35 000 Kč | Přidáno: 14. 5. 2024

Další nabídky práce >>>

Práce v profesi Šéfkuchař - Často kladené otázky

👉 Kolik nabídek práce lze najít pro profesi Šéfkuchař?

Pro profesi "Šéfkuchař" aktuálně najdete 279 nabídek práce na pracovním portálu HitPrace.cz.

👉 Jaká je náplň práce profese Šéfkuchař?

Šéfkuchař je odborník na přípravu jídel. Je zodpovědný za vedení kuchyně a za vedení kuchyňského personálu. Šéfkuchař vytváří menu, plánuje jídla, kupuje potřebné ingredience, zajišťuje kvalitu a chuť jídel, řídí kuchyňské pracovníky a kontroluje náklady. Šéfkuchař musí být schopen improvizovat a přizpůsobit se požadavkům zákazníků. Kromě toho musí mít dobré znalosti o hygieně a bezpečnosti potravin.