Technolog ve strojírenství (až 50.000 Kč)
Přidáno: 17. 5. 2024
Technolog ve strojírenství (až 50.000 Kč)
Přidáno: 17. 5. 2024
Technolog - junior (35-45.000 Kč)
Přidáno: 17. 5. 2024
Technolog, programátor se zaměřením na soustružnicko-frézovací centra
SIMPLEHIRE | Přidáno: 17. 5. 2024
Pracovník/ce v potravinářské výrobě – pekař,cukrář
Lef spol. s r.o. | 24 000 Kč - 28 000 Kč | Přidáno: 17. 5. 2024
DĚLNÍK/ DĚLNICE V POTRAVINÁŘSKÉ VÝROBĚ
RABBIT Trhový Štěpánov a.s. | 18 900 Kč | Přidáno: 17. 5. 2024
TECHNOLOG VE STROJÍRENSTVÍ (až 50.000 Kč)
AC Jobs, s.r.o. | 35 000 Kč - 50 000 Kč | Přidáno: 17. 5. 2024
TECHNOLOG VE STROJÍRENSTVÍ (až 50.000 Kč)
AC Jobs, s.r.o. | 40 000 Kč - 50 000 Kč | Přidáno: 17. 5. 2024
Technolog ve strojírenství (až 50.000 Kč)
Advantage Consulting, s.r.o. | 40 000 Kč - 50 000 Kč | Přidáno: 17. 5. 2024
Technolog ve strojírenství (až 50.000 Kč)
Advantage Consulting, s.r.o. | 35 000 Kč - 50 000 Kč | Přidáno: 17. 5. 2024
TECHNOLOG - JUNIOR (35-45.000 Kč)
AC Jobs, s.r.o. | 35 000 Kč - 45 000 Kč | Přidáno: 17. 5. 2024
Technolog - junior (35-45.000 Kč)
Advantage Consulting, s.r.o. | 35 000 Kč - 45 000 Kč | Přidáno: 17. 5. 2024
Technolog
WOFINO | Přidáno: 17. 5. 2024
Procesní technolog
WOFINO | Přidáno: 17. 5. 2024
Technolog
WOFINO | Přidáno: 17. 5. 2024
Technolog
WOFINO | Přidáno: 17. 5. 2024
Technolog svařování
WOFINO | Přidáno: 17. 5. 2024
Technolog
MANPOWER | Přidáno: 17. 5. 2024
Výrobní technolog
WOFINO | Přidáno: 17. 5. 2024
Technolog výroby
WOFINO | Přidáno: 17. 5. 2024
Práce v profesi Potravinářský technolog - Často kladené otázky
👉 Kolik nabídek práce lze najít pro profesi Potravinářský technolog?
Pro profesi "Potravinářský technolog" aktuálně najdete 746 nabídek práce na pracovním portálu HitPrace.cz.
👉 Jaká je náplň práce profese Potravinářský technolog?
Potravinářský technolog je odborník, který se zabývá vývojem, výrobou a kontrolou potravin. Je zodpovědný za zajištění bezpečnosti a kvality potravin vyrobených v průmyslových podnicích. Potravinářští technologové pracují s potravinami všech druhů a jsou odpovědní za vývoj nových produktů, včetně vylepšování stávajících produktů. Mají schopnost analyzovat potravinářské ingredience, vytvářet a testovat nové receptury, kontrolovat kvalitu výrobků a zajišťovat bezpečnost potravin.