Pracovník/ce v potravinářské výrobě – pekař,cukrář
Lef spol. s r.o. | 24 000 Kč - 28 000 Kč | Přidáno: 17. 5. 2024
Cukrář/ka, 25 dní dovolené, zaměstnanecké stravování
Lázně Luhačovice, a.s. | Přidáno: 16. 5. 2024
Klientský pracovník, Praha 104, Štěrboholy (OC Europark)
Česká pošta, s.p. | Přidáno: 16. 5. 2024
Prodavač/ka - pokladní Sinsay Europark Štěrboholy
LPP Czech Republic, s.r.o. | Přidáno: 16. 5. 2024
Cukrář/Cukrářka
PŘEDVÝBĚR.CZ s. r. o. | 30 000 Kč - 45 000 Kč | Přidáno: 16. 5. 2024
Cukrář
KRÁSNÁ PÁLAVA s.r.o. | Přidáno: 16. 5. 2024
Cukrář (zmrzlinář) - Cukrářka (zmrzlinářka)
SpindlMAX, s.r.o. | 25 000 Kč - 30 000 Kč | Přidáno: 16. 5. 2024
Cukrář (České Budějovice)
Globus ČR, v.o.s. | Přidáno: 16. 5. 2024
Cukrář (Europark - Štěrboholy)
Globus ČR, v.o.s. | Přidáno: 16. 5. 2024
POMOCNÝ PEKAŘ/-KA - CUKRÁŘ/-KA
ANIMA VIVA z.s. | 6 825 Kč - 9 750 Kč | Přidáno: 16. 5. 2024
Cukrář/ Cukrářka - NÁBOROVÝ PŘÍSPĚVEK 25.000 Kč
EDEN GROUP a.s. | Přidáno: 16. 5. 2024
Řezník - přípravář (Europark - Štěrboholy)
Globus ČR, v.o.s. | Přidáno: 16. 5. 2024
Pokladní / pracovník info (Europark - Štěrboholy)
Globus ČR, v.o.s. | Přidáno: 16. 5. 2024
Pultový prodej v řeznictví (Europark - Štěrboholy)
Globus ČR, v.o.s. | Přidáno: 16. 5. 2024
Prodavač/ka pokladní Sinsay Zábřeh
LPP Czech Republic, s.r.o. | Přidáno: 16. 5. 2024
Prodavač/ka - pokladní Sinsay Říčany
LPP Czech Republic, s.r.o. | Přidáno: 16. 5. 2024
Vedoucí týmu Sinsay Europark Štěrbooly
LPP Czech Republic, s.r.o. | Přidáno: 16. 5. 2024
Prodavač/ka - pokladní Sinsay Europark Štěrboholy
LPP Czech Republic, s.r.o. | Přidáno: 16. 5. 2024
Prodavač/ka pokladní Sinsay Centro Zlín
LPP Czech Republic, s.r.o. | Přidáno: 16. 5. 2024
Klientský pracovník, Praha 104, Štěrboholy (OC Europark)
Česká pošta, s.p. | Přidáno: 16. 5. 2024
Práce v profesi Cukrář - Často kladené otázky
👉 Kolik nabídek práce lze najít pro profesi Cukrář?
Pro profesi "Cukrář" aktuálně najdete 79 nabídek práce na pracovním portálu HitPrace.cz.
👉 Jaká je náplň práce profese Cukrář?
Cukrář je odborník na výrobu a prodej cukrovinek a dezertů. Musí mít znalosti o ingrediencích, technikách a postupech při výrobě pečiva, krémů, cukrovinek a dalších sladkostí. Cukráři také používají své dovednosti k vytváření dekorativních dortů a cukrovinek. Musí mít také dobré komunikační dovednosti, aby mohli porozumět a reagovat na požadavky zákazníků.