Kuchař/ka (možnost ubytování)
Lázně Luhačovice, a.s. | Přidáno: 13. 5. 2024
Stavbyvedoucí | mosty| Praha
65 000 Kč - 90 000 Kč | Přidáno: 13. 5. 2024
POKOJSKÁ (VÝPOMOC ZA PN)
Lázně Luhačovice a.s. | Přidáno: 13. 5. 2024
KFC LITOMĚŘICE HLEDÁ KUCHAŘE
AmRest s.r.o. | 127 Kč - 137 Kč | Přidáno: 13. 5. 2024
Kuchař/ka Alexandria SPA & wellness hotel
Přidáno: 13. 5. 2024
Jsi ranní ptáče?Hledáme maminky do Mekáče! 7-15h
McDonalds | 25 900 Kč - 30 900 Kč | Přidáno: 13. 5. 2024
Výdajový kuchař/skladník (ranní směny po-pá)
Lázně Luhačovice, a.s. | Přidáno: 13. 5. 2024
KUCHAŘ/KA ALEXANDRIA**** SPA & WELLNESS HOTEL
Lázně Luhačovice a.s. | Přidáno: 13. 5. 2024
*kuchař / ka
Miroslav Zadražil | 21 300 Kč | Přidáno: 13. 5. 2024
kuchař
ARAMARK - zařízení závodního stravování, s.r.o. | Přidáno: 13. 5. 2024
Pomocní kuchaři
SPORT Stupava s.r.o. | 150 Kč | Přidáno: 13. 5. 2024
Kuchař
CTP Hotel Operations Pilsen, s.r.o. | 170 Kč - 200 Kč | Přidáno: 13. 5. 2024
KUCHAŘ / KUCHAŘKA STUDENÉ KUCHYNĚ
Bazalka s.r.o. | 25 500 Kč - 28 500 Kč | Přidáno: 13. 5. 2024
POMOCNÁ KUCHAŘKA, KUCHAŘ
Gastronomie Opava, s.r.o. | 150 Kč | Přidáno: 13. 5. 2024
Kuchaři - Bítov Horka
Vojenská lázeňská a rekreační zařízení | 23 000 Kč - 24 500 Kč | Přidáno: 13. 5. 2024
KUCHAŘ / KUCHAŘKA PRO VEGAN. A VEGETARIÁN. RESTAURACI
Bazalka s.r.o. | 24 000 Kč - 30 000 Kč | Přidáno: 13. 5. 2024
Kuchař/ka, číšník/servírka
DiS. Vladimír Röss | 26 000 Kč - 28 000 Kč | Přidáno: 13. 5. 2024
Pomocný kuchař/ka
Motorest - pension U Hrachů, s.r.o. | 180 Kč | Přidáno: 13. 5. 2024
Pomocná kuchařka/kuchař
FG operating s.r.o. | 22 000 Kč - 22 000 Kč | Přidáno: 13. 5. 2024
*Pomocní kuchaři závodního stravování - Sněžné
Zemědělské družstvo Sněžné | 120 Kč - 140 Kč | Přidáno: 13. 5. 2024
Práce v profesi Kuchař - Často kladené otázky
👉 Kolik nabídek práce lze najít pro profesi Kuchař?
Pro profesi "Kuchař" aktuálně najdete 1 884 nabídek práce na pracovním portálu HitPrace.cz.
👉 Jaká je náplň práce profese Kuchař?
Kuchař je profese, která se zabývá přípravou jídel. Kuchaři se specializují na přípravu různých druhů jídel, od tradičních po moderní, a také se zaměřují na kreativní vytváření nových chutí. Kuchaři musí být schopni pracovat v rychlém tempu a přizpůsobit se různým požadavkům zákazníků. Kvalitní kuchaři musí mít velkou znalost o ingrediencích a technikách vaření, stejně jako schopnost vytvářet chutná a estetická jídla.