Pracovní zkušenosti

Manažer hotelu
ZFP s.r.o. Hotel Akademie Velké Bílovice (ZFP s.r.o. Hotel Akademie Velké Bílovice)
Červenec 2020 - květen 2024 (3 roky 11 měsíců)

Dohled a zodpovědnost za celkové vedení hotelu. Součástí komplexu je wellness, bowling Pub a hotelová depandence Vila Jarmila s vinným sklepem. Vytváření finančních plánů a jeho následné dodržování v oblasti nákladů, investic, tržeb a strategie. Dodržování a nastavování interních standardů, BOZP, PO, HACCP a provozních řádů. Nábor nových zaměstnanců a jejich zaškolení. Plánování směn zaměstnanců a brigádníků, příprava podkladů pro mzdy, měsíční docházky zaměstnanců a následná spolupráce s personálním a účetním oddělením. Komunikace s dodavateli, objednávky zboží, administrativní činnost. Práce v interním programu Previo a Savarin - tvorba cen prodejního zboží (food a beverage cost), vytváření kalkulací receptur a prodejních cen, naskladňování zboží a jeho následný pohyb po střediscích, zodpovědnost za měsíční inventury. Ve spolupráci s banketním oddělením je z mé strany dohled nad banketními a cateringovými akcemi, jednání s objednateli a organizátory akcí. Osobní provádění řízených a neřízených degustací vín hotelovým hostům a firemním zákazníkům. Finanční, marketingové a investiční porady a porady s majiteli a HOD’s, denní reporting.

Manažer saunového světa
GMF Aquapark Prague a.s. (Praha)
Říjen 2018 - březen 2020 (1 rok 6 měsíců)

Dohled a zodpovědnost za svěřené oddělení aquaparku a nad jejich zaměstnanci. Dodržování nastavených standardů. Nábor nových zaměstnanců a jejich zaškolení. Plánování směn zaměstnanců a brigádníků, příprava podkladů pro mzdy, objednávky zboží, komunikace s dodavateli, administrativní činnost, tvorba cen prodejního zboží, zodpovědnost za měsíční inventury. Vytváření budgetů střediska, porady s HOD’s, denní reporting vedení společnosti.

F&B Supervisor
Bohemia properties a.s. Hotel Duo Praha**** (Praha)
Srpen 2005 - září 2018 (13 let 1 měsíc)

Koordinace podřízených zaměstnanců v oblasti gastra, plánování směn, zodpovědnost za dodržování interních zásad, školení. Komunikace se zákazníky, dohled nad obsluhou v provozech hotelu. Dohled nad banketními akcemi a zajištění jejich bezproblémového konání. Odpovědnost za pohyb financí na střediscích hotelu a měsíční inventury. Vedení externích pracovníků v gastro provozech. Administrativní činnost, vyřizování e-mailové pošty, denní reporting vedení společnosti.

Vrchní číšník, vedoucí
Jeste s.r.o. Czech catering company (Praha)
Listopad 2004 - Červenec 2005 (8 měsíců)

Komunikace se zákazníky. Zpracovávání podkladů pro realizace akcí dle požadavků klientů. Většina realizovaných akcí mimo sídlo společnosti a s tím spojená administrativa v operačním systému společnosti od dopravy, zajištění akce až po následné vyúčtování. Zodpovědnost za podřízený personál, bezproblémový chod a celkovou spokojenost.

Vrchní číšník
Hostinec Ve Sklípku (Praha)
Duben 1999 - listopad 2004 (5 let 7 měsíců)

Dohled nad celým provozem restaurace. Zodpovědnost za celkový chod provozu včetně zaměstnanců. Obsluha hostů, orientace na zákazníka, důslednost.

Vzdělání

SOU potravinářské, Horní počernice (Praha)
Střední vzdělání s výučním listem
Září 1995 - Červen 1998 (2 roky 9 měsíců)

Znalost jazyků

Jazyk Úroveň znalosti
Angličtina Mírně pokročilý
Němčina Mírně pokročilý

Řidičská oprávnění

Označení Popis
AM Moped
A1 Malý motocykl
B1 Čtyřkolka
B Osobní automobil

Dovednosti a znalosti

Internet, MS Word, excel, SAP - základy, hotelový rezervační systém Previo, Pokladní a skladový program Savarin. Organizační schopnosti, manuální zručnost, stresová odolnost, duševní vyrovnanost, zodpovědnost, chuť pracovat.

Zájmy a volný čas

Dokumenty, technika, cestování, vzdělávání, kutilství, auto - moto, dopravní letectví.
0.0211