Pracovní zkušenosti
Manažer hotelu
Dohled a zodpovědnost za celkové vedení hotelu. Součástí komplexu je wellness, bowling Pub a hotelová depandence Vila Jarmila s vinným sklepem. Vytváření finančních plánů a jeho následné dodržování v oblasti nákladů, investic, tržeb a strategie. Dodržování a nastavování interních standardů, BOZP, PO, HACCP a provozních řádů. Nábor nových zaměstnanců a jejich zaškolení. Plánování směn zaměstnanců a brigádníků, příprava podkladů pro mzdy, měsíční docházky zaměstnanců a následná spolupráce s personálním a účetním oddělením. Komunikace s dodavateli, objednávky zboží, administrativní činnost. Práce v interním programu Previo a Savarin - tvorba cen prodejního zboží (food a beverage cost), vytváření kalkulací receptur a prodejních cen, naskladňování zboží a jeho následný pohyb po střediscích, zodpovědnost za měsíční inventury. Ve spolupráci s banketním oddělením je z mé strany dohled nad banketními a cateringovými akcemi, jednání s objednateli a organizátory akcí. Osobní provádění řízených a neřízených degustací vín hotelovým hostům a firemním zákazníkům. Finanční, marketingové a investiční porady a porady s majiteli a HOD’s, denní reporting.
Manažer saunového světa
Dohled a zodpovědnost za svěřené oddělení aquaparku a nad jejich zaměstnanci. Dodržování nastavených standardů. Nábor nových zaměstnanců a jejich zaškolení. Plánování směn zaměstnanců a brigádníků, příprava podkladů pro mzdy, objednávky zboží, komunikace s dodavateli, administrativní činnost, tvorba cen prodejního zboží, zodpovědnost za měsíční inventury. Vytváření budgetů střediska, porady s HOD’s, denní reporting vedení společnosti.
F&B Supervisor
Koordinace podřízených zaměstnanců v oblasti gastra, plánování směn, zodpovědnost za dodržování interních zásad, školení. Komunikace se zákazníky, dohled nad obsluhou v provozech hotelu. Dohled nad banketními akcemi a zajištění jejich bezproblémového konání. Odpovědnost za pohyb financí na střediscích hotelu a měsíční inventury. Vedení externích pracovníků v gastro provozech. Administrativní činnost, vyřizování e-mailové pošty, denní reporting vedení společnosti.
Vrchní číšník, vedoucí
Komunikace se zákazníky. Zpracovávání podkladů pro realizace akcí dle požadavků klientů. Většina realizovaných akcí mimo sídlo společnosti a s tím spojená administrativa v operačním systému společnosti od dopravy, zajištění akce až po následné vyúčtování. Zodpovědnost za podřízený personál, bezproblémový chod a celkovou spokojenost.
Vrchní číšník
Dohled nad celým provozem restaurace. Zodpovědnost za celkový chod provozu včetně zaměstnanců. Obsluha hostů, orientace na zákazníka, důslednost.
Vzdělání
SOU potravinářské, Horní počernice (Praha)
Znalost jazyků
Jazyk | Úroveň znalosti |
---|---|
Angličtina | Mírně pokročilý |
Němčina | Mírně pokročilý |
Řidičská oprávnění
Označení | Popis |
---|---|
AM | Moped |
A1 | Malý motocykl |
B1 | Čtyřkolka |
B | Osobní automobil |