Vyrábíme poctivé bezlepkové výrobky, bouráme vepřové a hovězí maso a hodně vaříme. Veškeré výrobky vyrábíme na základě tradičních receptur, jako surovinu používáme maso.
Vaříme převážně typicky českou kuchyni, vaříme 3 polévky a 5 hlavních chodů denně. Vaříme na dvou místech. Pardubice a Skuteč
V roce 2023 slavíme 100 let založení firmy.
Náplň práce:
Vaření
Sanitace kuchyně
Případné sestavení jídelního lístku
Příprava hlavních jídel
Příprava salátů
Příprava příloh k hlavním jídlům
Co od Vás očekáváme:
Hledáme člověka, který by zastupoval naše stálé kuchaře v období nemocí a dovolených
Člověka, který je ochotný dojíždět
OČEKÁVÁME:
Samostatnost
Zkušenosti v oboru
Umět pracovat v kolektivu
Vlastní dopravu
Co Vám můžeme nabídnout:
Obědy zdarma
Volné víkendy a státní svátky (ty přece patří Vám)