Kuchař/ka - zástupce šéfkuchaře do závodní restaurace - ranní směny
Informace
Naše závodní jídelna, kam hledáme posilu, se nachází v prostorách společnosti AMAZON v Dobrovízi u Kladna.
Co u nás budete dělat:
- příprava a vaření pokrmů - hotová a minutková kuchyně
- regenerace, refresh pokrmů
- zvolení vhodného technologického postupu pro přípravu pokrmů
- výdej obědů/večeří, úklid
- spolupráce při tvorbě jídelního lístku, administrativa
- dodržování bezpečnostních a hygienických předpisů a zásad HACCP
- pracovní doba Po-Pá 6:00 – 14:30 hod. (2x do měsíce práce o víkendu), noční po domluvě
- nástup možný ihned
Co od vás očekáváme
- pracovitost
- spolehlivost, kolegialitu
- práce ve velké kuchyni výhodou
- vlastní doprava výhodou
Co vám nabízíme
- mzda připsána na účet maximálně každého 5. v měsíci
- dotovaná strava
- až 5 týdnů dovolené
- zaměstnanecké oblečení včetně zajištění praní
- placené volno na narozeninový den
- příspěvek na penzijní pojištění (po roce ve společnosti)
- karta Benefit Plus (body na volnočasové aktivity, lékárny atd.)
- školící programy pro kuchaře
- možnost kariérního růstu v rámci společnosti
V případě zájmu volejte paní Stančíkovou.
💡 Doporučuji: Vytvořte si svůj profesionální životopis (zdarma a snadno), se kterým zvýšíte šanci na získání lepší práce.
💡 Podívejte se na video 6 tipů pro životopis, díky kterým získáte pozvánku na pohovor, které Vám pomůže s přípravou životopisu a motivačního dopisu pro zvýšení šancí na pozvání na pohovor.
Zajímavé nabídky práce v okolí:
Práce Kuchař/ka - zástupce šéfkuchaře do závodní restaurace - ranní směny: Často kladené otázky
👉 V jakém městě se nabízí nabídka práce Kuchař/ka - zástupce šéfkuchaře do závodní restaurace - ranní směny?
Práce je nabízena v lokalitě Dobrovíz.
👉 Jaká je nabízená mzda na této pozici?
Nabízená mzda je 32 000 - 34 999 Kč.
👉 Jaká firma nabírá na tuto pozici?
Tato nabídka práce je do firmy Delirest Services s.r.o..
Pokud hledáte další podobné nabídky práce, podívejte se na aktuální pracovní místa Dobrovíz - Ubytování, cestovní ruch, gastronomie