Min. požadované vzdělání: Základní + praktická škola
Počet pracovních míst: 1
Pracovněprávní vztah: Pracovní poměr - zkrácený úvazek
Vhodnost pracovního místa pro typy zaměstnanců: OZP s maximálně 2. stupněm invalidityZdravé osoby
Nabízená mzda: 16 000 Kč/měsíc
Nástup dle dohody. Pracovní náplň: - samostatná práce v kuchyni, příprava jídel pro cca 60 strávníků denně, - komplexní tepelná úprava pokrmů včetně expedice, - tvorba vlastních receptur teplé kuchyně, - provádění hygienicko-sanitační činnosti v potravinářských provozech, dodržování bezpečnostních předpisů a zásad bezpečnosti potravin. Požadujeme: - pracovitost, spolehlivost, - praxe ve stravovacím provozu - 2 roky, - znalost české kuchyně s nadšením pro gastronomii. Uvítáme: - zkušenosti s vedením lidí se zdravotním postižením, - empatický přístup, trpělivost. Nabízíme: - příjemné pracovní prostředí, - zázemí stabilní organizace, benefitní program pro zaměstnance. Vhodné také pro OZP/OZZ. První kontakt e-mailem nebo telefonicky (Po - Pá).