Min. požadované vzdělání: Základní + praktická škola
Počet pracovních míst: 1
Pracovněprávní vztah: Pracovní poměr - zkrácený úvazek
Vhodnost pracovního místa pro typy zaměstnanců: OZP s maximálně 2. stupněm invalidityZdravé osoby
Nabízené výhody k volnému místu: - Jiné výhody (zaměstnanecké benefity)
Nabízená mzda: 16 000 Kč/měsíc
Nástup dle domluvy na pracovní smlouvu Náplň práce: - samostatná práce v kuchyni, příprava jídel pro cca 60 strávníků denně - komplexní tepelná úprava pokrmů včetně expedice - tvorba vlastních receptur teplé kuchyně - provádění hygienicko-sanitační činnosti v potravinářských provozech, dodržování bezpečnostních předpisů a zásad bezpečnosti potravin Požadujeme: - pracovitost, spolehlivost - praxe ve stravovacím provozu - 2 roky - znalost české kuchyně s nadšením pro gastronomii - status osoby se zdravotním postižením, i osoby zdravé Uvítáme: - zkušenosti s vedením lidí se zdravotním postižením - empatický přístup, trpělivost Nabízíme: - pracovní smlouva na zkrácený úvazek 4-6 hodin - příjemné pracovní prostředí - zázemí stabilní organizace, benefitní program pro zaměstnance - mzda dle úvazku + osobní ohodnocení První kontakt e-mailem nebo telefonicky (Po - Pá).