Číšník/servírka
Číšník/servírka – požadavky – vyučen v oboru, znalost základní obsluhy, min. 2 roky zkušenosti v a la carte restauraci, která je ideálně součástí min. 4* hotelu nebo 4 roky zkušeností v restauraci zabývající se zážitkovou gastronomii nebo 4 roky praxe v hotelové restauraci (obsluha snídaňových a večeřových bufetů), samostatnost, nadšení pro obor, ochota se vzdělávat, zodpovědnost, spolehlivost a poctivost, znalost práce na PC (obsluha pokladního systému), znalost s účtováním (placení, odvod tržby po směně), zkušenosti s přípravou a obsluhou společenských akcí (rauty, koktejl, číše vína, banket apod.), základní znalost zbožíznalství, someliérský a baristický kurz výhodou, znalost anglického nebo německého jazyka VÝHODOU, práce na dělené směny, krátký/dlouhý týden nebo dle potřeb hotelu
💡 Doporučuji: Vytvořte si svůj profesionální životopis (zdarma a snadno), se kterým zvýšíte šanci na získání lepší práce.
💡 Podívejte se na video 6 tipů pro životopis, díky kterým získáte pozvánku na pohovor, které Vám pomůže s přípravou životopisu a motivačního dopisu pro zvýšení šancí na pozvání na pohovor.
Zajímavé nabídky práce v okolí:
Práce Číšník/servírka: Často kladené otázky
👉 V jakém městě se nabízí nabídka práce Číšník/servírka?
Práce je nabízena v lokalitě Luhačovice.
👉 Jaká firma nabírá na tuto pozici?
Tato nabídka práce je do firmy DEV PACK s.r.o..