Číšník /servírka – Jean Paul´s restaurant Brno
Informace
Koho hledáme?
Číšníky/ servírky pro obsluhu našich zákazníků v restauraci v centru Brna.
Pracovní doba krátký/dlouhý den.
Kdo jsme?
Již 8 let stabilní brněnská skupina restaurací a bister prezentující moderní evropskou gastronomii (IT, AT, ES, DE, CH).
Co je naše priorita?
Originální původ surovin, mít nadšené, vracející se zákazníky a usměvavý, spokojený tým kolegů.
Co od vás očekáváme
Co očekáváme?
- komunikativního člověka s příjemným vystupováním a pro klientským přístupem
- někoho, kdo má týmového ducha
- je pro nás důležité mít 3P – Pozitivita. Poctivost. Pracovitost.
- zkušenosti v oboru jsou velkou výhodou, nikoliv však podmínkou, důležitý je zájem se zdokonalit
Co vám nabízíme
Co Vám nabízíme?
- HPP
- mladý a přátelský kolektiv, férový přístup a podporu vedení
- zázemí stabilní a nadále rozvíjející společnosti
- práci, kde můžete uplatnit své dovednosti
- nadstandardní finanční ohodnocení
- finanční odměny za doporučení nových kolegů
- zvýhodněné mobilní a internetové tarify
- výplata na účet vždy k 15. dni v měsíci
- stravování za zvýhodněné ceny
Těšíme se na Vás, ozvěte se a domluvíme se na schůzce.
P.S. „A sranda musí být… furt“ ????
💡 Doporučuji: Vytvořte si svůj profesionální životopis (zdarma a snadno), se kterým zvýšíte šanci na získání lepší práce.
💡 Podívejte se na video 6 tipů pro životopis, díky kterým získáte pozvánku na pohovor, které Vám pomůže s přípravou životopisu a motivačního dopisu pro zvýšení šancí na pozvání na pohovor.
Zajímavé nabídky práce v okolí:
Práce Číšník /servírka – Jean Paul´s restaurant Brno: Často kladené otázky
👉 V jakém městě se nabízí nabídka práce Číšník /servírka – Jean Paul´s restaurant Brno?
Práce je nabízena v lokalitě Brno.
👉 Jaká je nabízená mzda na této pozici?
Nabízená mzda je 40 000 - 50 000 Kč.
👉 Jaká firma nabírá na tuto pozici?
Tato nabídka práce je do firmy JEAN PAUL´S BISTRO s.r.o..
Pokud hledáte další podobné nabídky práce, podívejte se na aktuální pracovní místa Brno - Ubytování, cestovní ruch, gastronomie