Originální dárky: Vtipné dárky pro šéfa pro každou příležitost

Datum publikování na HitPrace.cz: 25. 9. 2024
Originální dárky: Vtipné dárky pro šéfa pro každou příležitost

Hledáte se svými spolupracovníky originální dárek pro šéfa? K narozeninám, svátku, Vánocům nebo k jakékoli jiné příležitosti? Pokud má váš šéf smysl pro humor, už hledat nemusíte. Nechte originální nápisy, ať vše řeknou za vás!

Skvělý šéf, skvělý dárek

Je váš šéf pěkný dáreček, jen v tom nejlepším slova smyslu? Má smysl pro humor a dokáže ocenit originální nápady? V tom případě jste pro něj právě našli skvělý dárek! Ať už se chystáte oslavit jeho narozeniny, svátek nebo hledáte dárek pod firemní stromeček, vtipné a výstižné tričko bude perfektní volba! 

Vtipný a trefný slogan může znít například "To já jsem ředitel tohoto cirkusu", samozřejmě i ve verzi pro dámy. Váš šéf nebo šéfová také jistě náležitě ocení klasiku ve formě "Šéf má vždy pravdu" nebo "Šéf má vždy pravdu, i když tady zrovna není". Připravte se ovšem na to, že vám to svým tričkem může i pořádně zavařit - při pracovních diskuzích na něj stačí jen ukázat a je jasné, co tím chce říct!

Skvělou variantou je také možnost tričko personalizovat. Nechce na něj umístit jméno nebo přezdívku svého šéfa a vyberte výstižný základní slogan. Třeba "Ředitel tohoto cirkusu". Společně s jeho jménem nebo přezdívkou ho povýšíte na úplně jiný level. Uvidíte, že tento osobní dárek mu zaručeně udělá obrovskou radost! 

Pokud se jedná o hromadný dárek, můžete ho doplnit o další drobnosti s vtipnými hláškami. Třeba podle jeho koníčků nebo povolání. Vtipné dárky pro instalatéry, domácí kutily a zahradníky, účetní, rybáře, sportovce nebo třeba milovníky traktorů mohou být skvělým doprovodem pro vtipné tričko. Kategorií, ze kterých můžete vybírat je totiž neskutečné množství. 

Dárek od nás je skvělá volba

Na trickovy.cz ale nenajdete dárek jen pro vašeho šéfa! Vybírat můžete z rozmanitého seznamu kategorií a osob, které chcete obdarovat. Od, již téměř klasických triček pro třeba pro babičky a dědečky, až po netypický trička pro horníky, elektrikáře, kvěřinářky, kováře nebo třeba účetní. S výstižnými a vtipnými slogany, které všechny obdarované opravdu pobaví a udělají jim radost velmi originálním způsobem. 

Trička jsou navíc z velmi kvalitního materiálu - 100 % bavlny. Potisk je vyhotoven velmi kvalitně, trička tak můžete klidně prát v pračce a přesto vydrží skutečně dlouho. Raději se však vyhněte sušičce na prádlo, která by vytištěný slogan mohla poničit. O kvalitě výrobků svědčí i velké množství stálých zákazníků a vynikající recenze. 

Kromě vtipných triček můžete vybírat mezi celou řadou originálních dárků k různým příležitostem. Pokladničky, polštáře, hrnečky, kapesní nože nebo třeba karafy. Díky službě gravírování do dřeva můžete navíc svůj dřevěný dárek maximálně personalizovat. Uzpůsobit je tak můžete různým příležitostem - dárky k Valentýnu, svatbě, výročí nebo třeba ke dni matek a otců. Najdete zde skutečně dárky ke každé příležitosti! 


HitPrace.cz
Platforma pro spojení zaměstnavatelů s uchazeči o zaměstnání.